Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Változik a buszok közlekedése és forgalomkorlátozások is lesznek október 23-án Szombathelyen

Szólunk előre!

Az október 23-ai szombathelyi megemlékezés Így emlékeznek meg járvány idején az 56-os forradalomról és szabadságharcról Szombathelyen 2020. October 23. 07:38 zavartalan lebonyolítása miatt az alábbi időpontokban és helyeken forgalomkorlátozásra kell számítani:

 • 16:20-tól kb. 16:45-ig Március 15. tér:
  18-as Honvéd utca – Wesselényi Miklós utca, Szelestey László utca – Wesselényi Miklós utca, Petőfi Sándor utca – Kőszegi utca, Liszt Ferenc utca – Karinthy Frigyes utca, Március 15. tér – Deák Ferenc utca kereszteződések.
 • 16:40-től kb. 17:50-ig Nemzetőrök Emléktáblája (56-osok tere): Király utca – Széll Kálmán utca, Kisfaludy Sándor utca – Vörösmarty Mihály utca, Vörösmarty Mihály utca – Szelestey László utca, Széll Kálmán utca – Wesselényi Miklós utca kereszteződések.
 • A rendőrség a fenti helyszíneken ezen idő alatt mindennemű gépjárműforgalmat elterel.

  De nem csak az autóval közlekedőknek nehezül meg egy kicsit a dolga pénteken, ugyanis lesznek változások a buszközlekedésben is.

  Volánbusz

  Mihelyst azonban véget ér a megemlékezés, visszaáll az eredeti forgalmi rend. A rendezők a lakosság és az utazóközönség türelmét és megértését kérik.

  Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

  Hasznos

  Tovább az oldalra