Varga Mihály öröme: az állami hivatalokban a negyedére csökkent a gázfogyasztás

Ez 1,3 milliárd forint megtakarítást jelent a költségvetésnek.

A kormány magán kezdte a spórolást: az állami hivatalokban negyedére csökkent a gázfogyasztás szeptemberben és októberben – állítja Varga Mihály friss Facebook-posztjában .

A pénzügyminiszter felidézi, hogy az elszálló energiaárakra tekintettel a kormány takarékos gazdálkodást rendelt el a hivataloknál, amelynek részeként 25 százalékos megtakarítást célzott meg a gázfogyasztásban.

A célt felülteljesítették a hivatalok: a Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság által üzemeltetett 101 hivatali épületben szeptemberben 55,9 százalékkal, októberben 81,2 százalékkal csökkent a gázfogyasztás a tavalyi évhez képest – írja a tárcavezető.

Ez 1,3 milliárd forint megtakarítást jelent a költségvetésnek – teszi hozzá büszkén.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek