Várkonyi Andrea: „Amikor megismertem Lőrincet, minden olyan magától értetődővé vált”

Dúl a szerelem.

Várkonyi Andrea terjedelmes interjút adott a HOT! magazinnak, amit először a Blikk szemlézett. Várkonyi beszélt a tomboló szerelemről és az álomesküvőjéről is, de azt is megtudhattuk, hogyan bűvölte el az ország leggazdagabb embere, Mészáros Lőrinc.

„Nagyon jó érzés, hogy egymásra találtunk Lőrinccel. Így, pár héttel az esküvő után olyan jó kimondani, hogy a férjem! És legalább ennyire jó azt hallani, amikor rólam mesél, amikor azt mondja: a feleségem. Rengeteg kifejezés létezik két ember kapcsolatára, lehet pár, élettárs, férj és feleség... Mi abszolút társként tekintünk egymásra, nincs olyan téma, amit kerülni kellene, vagy amit ne egymással beszélnénk meg először” – mondta a lapnak az ifjú feleség, aki azt is hozzátette, hogy nagyon mély kapcsolat van köztük, odafigyelnek egymásra.

Tombol a szerelem Magyarország új álompárja között.
HOT! Magazin Facebook oldal

„Korábban azt gondoltam, én már nem fogok házasságot kötni egyetlen férfival sem. (...) Ám amikor megismertem Lőrincet, minden olyan magától értetődővé vált, rövid idő elteltével megkérte a kezem, és én igent mondtam, mert a világ legtermészetesebb dolgának tartottam, hogy összekötjük az életünket. Sőt, abban is biztosak voltunk az első pillanattól, hogy nemcsak polgári, hanem egyházi szertartást is szeretnénk. Ez a férjemnek és nekem is fontos volt. Édesapám vezetett az oltárhoz, és bevallom, onnantól kezdve, hogy megláttam aput, szinte végig a könnyeimmel küzdöttem, olyan boldog voltam. Az esküvő vidám hangulatban telt, azt hiszem, sikerült meghitt hangulatot teremteni, ami a célunk volt” – mondta Várkonyi.

Magyarország új álompárja szeptemberben tartotta az álomesküvőjét Alcsútdobozon, de már azelőtt sem volt titok, Összeházasodik Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc 2021. April 21. 20:10 hogy együtt vannak.

Várkonyinak egyébként hamarosan megjelenik az új könyve, de a kiadó már azelőtt megkereste, hogy „megismerte Lőrincet”. Elmondása szerint a könyv több mint egy évig készült, amikor még egyedülálló anyaként élte a mindennapjait.

A Hot! magazin korábban azt írta, hogy Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc akkor kerültek közel egymáshoz, amikor 2020-ban a milliárdos elvált a feleségétől, Kelemen Beatrixtól. Várkonyi Andrea korábban Bockhor Gábor élettársa volt, majd 2020 elején Zsidró Tamás sztárfodrásszal volt együtt.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű