A jövő esküvői itt köttetnek Szombathelyen, nézzék!

Látványterveken is megmutatjuk, miként újulhat meg a szombathelyi Városháza belülről.

Még májusban dobtuk fel a hírt, Székelyzászlós látványterven bukkant fel a megújuló szombathelyi városháza 2017. May 09. 15:54 miszerint 630 millió forintos EU-s támogatásból hamarosan felfrissül a szombathelyi Fő téri városháza.

Akkor bemutattuk az épület koncepciójának külső látványtervét:

A szombathelyi városháza látványterve
Szombathelyi önkormányzat

A szombathelyi közgyűlés azóta megszavazta, hogy a városháza ne csak homlokzatában, hanem belső tereiben is új dizájnt kapjon. A terveket Morfo Kft készítette el, Tóth Péter és Kiss Dániel voltak a belsőépítészek. Ők tervezték meg a földszinti aula, a koccintó, a házasságkötő terem és az előtér, valamint az I. emeleti nagyterem belsőépítészeti felújítását is, íme a eredmény! Mit szólnak?

Aula
Aula
Morfo Kft
Házasságkötő terem
Házasságkötő terem
Morfo Kft
I. emelet
I. emelet
Morfo Kft
Nagyterem
Nagyterem
Morfo Kft
Ügyfélforgalmi iroda
Ügyfélforgalmi iroda
Morfo Kft
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet