Súlyosan megsérült a városnéző kisvonat elé lépő idős asszony Sárváron

Információnk szerint a kisvonat vezetője nem hibázott.

Súlyos sérüléssel járó közlekedési baleset történt a sárvári Soproni utcában, hétfőn délelőtt.

A menetrend szerint közlekedő városnéző kisvonat elé egy 80 év feletti asszony lépett és a vonat elütötte.

A kép illusztráció Fotó: Globetrotter19 / Wikimedia
TM/Nyugat.hu

Az asszonyt a mentők súlyos sérülésekkel szállították a szombathelyi Markusovszky kórházba.

Úgy tudjuk, hogy nem egyértelmű, hogy figyelmetlenség miatt lépett-e a vonat elé a furcsán viselkedő gyalogos. A balesetről kamerafelvétel is a rendőrség rendelkezésére áll.

A Sárvári Rendőrkapitányság vizsgálja az eset körülményeit.

"A kisvonat két kocsija 56 fő szállítására alkalmas. A vagonok követik a mozdony nyomvonalát, így nagy biztonsággal közlekednek tömegben, vagy akár a szűk utcákon is. A kisvonat a 13 kilométert kb. 50 perc alatt teszi meg a városban" - áll a szolgáltató weblapján a turisták körében népszerű közlekedési eszközről. A kép illusztráció, nem a baleset helyszínén készült.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló