Vasi diákok hódították meg a hófödte Ausztriát (Eredményekkel frissítve)

Könnyen lehet, hogy a vasárnapi exkluzív diákolimpián a jövő műlesiklóit kapta lencsevégre fotósunk. Tíz év múlva kiderül!

Na akkor egy szuszra, mondjuk, hogy: Vas Megyei Alpesi Síbajnokság, Szombathely Megyei Jogú Város és Vas Megye Diákolimpiája. Ezzel a tömör és összefoglaló elnevezéssel illették azt a dícséretre méltó rendezvényt, amit az elmúlt vasárnap szerveztek az ausztriai St. Jakob im Walde dombjaira, hogy kiderítsék, kik a legügyesebben lecsúszó diákok.

Fotósunk ott volt helyben, hogy végül egy száz képből álló galériában mutassa meg, hogyan szelték a szelet a vasi és szombathelyi ifjak. Vigyázat, lehet, hogy a jövő műlesiklóit vehetik szemügyre a fotóra kattintva!

St. Jakob
klikkeljen gyorsan!
Unger Tamás
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Életmód