Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Ezekben a Vas megyei városokban is aláírhatja majd az Európai Ügyészséghez való csatlakozásról szóló petíciót

Két nap alatt hat helyre települ ki a Momentum, hogy segítsék Hadházy Ákos korrupció elleni akcióját.

A

Ne hagyjuk büntetlenül!

nevű kampány célja, hogy karácsonyig, de legkésőbb a tavaszi európai parlamenti választásokig összejöjjön egymillió aláírás. Ezzel szeretnének ugyanis nyomást gyakorolni a kormányra, hogy Magyarország csatlakozzon az Európai Ügyészséghez.

Hadházy egyébként három hete Szombathelyen is járt aláírást gyűjteni , akkor egy rövid interjút is készítettünk vele . A minap az ATV Start című műsorában pedig elárulta , hogy jelenleg 200 ezer aláírás körül járnak és reálisnak tartja, hogy év végéig az egymillió is meglegyen.

A főként EU-ból érkező pénzek magánzsebekbe vándorlásának megállításában pedig segítségére van a Momentum is, akik november elején Szombathelyen kívül hat további Vas megyei városba is ellátogatnak aláírást gyűjteni.

A napokban Szombathelyen kívül, a megye több városában fognak megjelenni pultjaink. Biztatunk minden választópolgárt, ha egyetért a közpénzek szigorúbb ellenőrzésével, írja alá ívünket. Egyenként kevesen vagyunk és halkak, de együtt sokan leszünk és hangosak!

– írta Nagy Donát, a Momentum Mozgalom Szombathelyi Helyi Szervezetének elnöke.

Helyszínek, időpontok:

November 2.

 • Kőszeg, Fő tér, 10:00 - 12:00
 • Sárvár, Kossuth Lajos tér, 13:00 - 15:00
 • Celldömölk, Szentháromság tér, 15:30 - 17:30

 • November 3.

 • Vasvár, Kossuth Lajos utca 2., 10:00 - 12:00
 • Körmend, IV. Béla király utca, 13:00 - 15:00
 • Szentgotthárd, Széll Kálmán tér, 15:30 - 17:30
 • ❤️ Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
  Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
  Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
  Köszönjük nektek! ❤️

  Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

  Hasznos

  Tovább az oldalra