Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Ismét a vásárlóké a belvárosi éjszaka

Mégpedig november 26-án, szombaton. Több kedvezménnyel és több akcióval, mint korábban.

Sikeres volt a legutóbbi Vásárlók éjszakája – mondják a szervezők, és ezért nem is kell csodálkozni, hogy ismét elkezdték egy újabb akció előkészítését. A dolog lényege már közismert, a belvárosi kereskedők összefognak, a megszokottnál tovább tartják nyitva az üzleteket, és komoly akciókkal várják a vendégeket.

Növekvő érdeklődés

Volt már ilyen már Divatbemutató a szökőkúton 2011. July 10. 18:21 korábban is, ráadásul többször, és a szervezők minden esetben növekvő forgalomról és érdeklődésről számoltak be. Ezt várják most is, a hideg és csípős idő ellenére, hiszen a forralt bor és a forró tea fel tudja pezsdíteni a hangulatot most is.

Szombathelyi vásárlók éjszakája - Divatbemutató
Képeink a júniusi Vásárlók Éjszakáján készültek
Mészáros Zsolt

Ráadásul közeledik az adventi időszak, és éppen ezen a napon gyújtják meg az első gyertyát a főtéri adventi koszorún. Minden adott tehát ahhoz, hogy jó hangulatban, és komoly árkedvezmények mellett kezdjük el a karácsonyi bevásárlást.

A szervező Szombathelyi Belvárosi Kereskedők Egyesülete Megalakult a Szombathelyi Belvárosi Kereskedők Egyesülete 2011. March 23. 16:45 egyébként egyre bővül, és most nem csak a tagok száma lesz nagyobb, hanem az akciózó üzleteké is. Vagyis, minden olyan üzlet, amely tagja az egyesületnek, kedvezményt ad szombaton áraiból.

A közös munka eredménye

Az Egyesület közös munkájának eredménye az is, hogy minden főtéri üzlet elé gyertyatartókat helyeznek ki, persze gyertyával, amiket szombaton gyújtanak majd meg, és karácsonyig nem is hagynak kihunyni.

Sikerrel járt egy régi álmuk is, megújultak az üzletek kirakatai, a kínálatot szinte mindenütt zöld növények, virágok díszítik, némi tavaszias, nyárias hangulatot csempészve a zord időjárás borongásába.

Szaküzletek és szakértők

És még egy dologra felhívják a figyelmet. A belvárosi szaküzletekben szakértő eladók dolgoznak, akik tanácsaikkal, javaslataikkal is segítik a vásárlót. Az érdeklődőt tehát nem hagyják magára dilemmáival, teljeskörű tájékoztatást kap mindenről, és az ajánlatokat az igényekhez igazítják.

Az üzletek - az akciók mellett – kisebb ajándékokkal is kedveskednek a betérő érdeklődőknek, főként azoknak, akik gyerekekkel érkeznek. Kis figyelmesség, ami komoly örömöt hozhat a legkisebbeknek.

Tehát ismét Vásárlók Éjszakája a szombathelyi Főtéren, november 26-án, szombaton, 18 és 23 óra között.

-
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Kapcsolódó cikkeink

Divatbemutató a szökőkúton

Divatbemutató és nyitva tartó üzletek a Fő téren, mozi az árkádok alatt. Élménybeszámoló a szombati szombathelyi estéről.

Nyüzsgő Vásárlók Éjszakája Szombathelyen – Videóbeszámoló

Élet költözött a máskor este már meglehetősen kihalt Fő térre. Az ilyenkor már régen bezárt üzletek ajtajai gyakran nyíltak és több érdekességbe is belefutottunk. Például élő kirakatbabákba. Videónkban a Fő téren kalandoztunk, sötétedéskor.

Megalakult a Szombathelyi Belvárosi Kereskedők Egyesülete

Célja, hogy a főtéri kereskedelem élénkítése, a közbiztonság és a kulturális élet támogatása. A tájékoztatón a sajtó is megkapta a magáét.

(X)

Tovább az oldalra