Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Ismét a vásárlóké az éjszaka Szombathely Főterén

A szökőkút peremén modellek sétálnak majd, az üzletek akár 70 százalékot is engednek az árakból. Mindezt július 9-én, szombaton.

Nagy siker volt az áprilisban megrendezett vásárlók éjszakája Nyüzsgő Vásárlók Éjszakája Szombathelyen – Videóbeszámoló 2011. April 24. 16:32 – szögezték le egyhangúan a szervezők. Ezen azért túl sokat nem kell csodálkozni, hiszen a tavaszi este fürdőruhás modellek ültek a kirakatokban, teli voltak a teraszok, nyitva voltak az üzletek, és egészen este 10-ig zajlottak a zenés, táncos programok a Főtéren és a környező utcákban.

Akár 70 százalékos akciók

És most jön a folytatás, hiszen ezt már akkor megígérte a főszervező Szombathelyi Belvárosi Kereskedők Egyesülete Megalakult a Szombathelyi Belvárosi Kereskedők Egyesülete 2011. March 23. 16:45 . A szervezéshez most is segítséget kaptak az önkormányzattól, a város rugalmas volt a területfoglalási engedélyek intézésében, a Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara is partner volt, ők abból adtak, amiből mindig a legkevesebb van, pénzből.

Azért emlékezzünk meg egy mondat erejéig a tavasz másik, sikeres főtéri rendezvényéről, a májusi virágvásárról Virágkavalkád Szombathely Fő terén - Fotóbeszámoló 2011. May 20. 11:04 , amely hasonló sikerrel zárult, és ősszel folytatása következik.

És akkor a szombati eseményről. Az egyik változás, hogy több üzlet lesz nyitva. Míg áprilisban 30 üzlet nyitotta ki ajtaját, most már 36 bolt teszi ezt. Egy órával meghosszabbították a nyitva tartási időt is, most már este 11-ig tartanak az akciók és a programok is. Apropó, akciók. Az üzletek változó mértékű akciókkal várják a vásárlókat, 10 százalékos kedvezménytől egészen 70 százalékos árlefaragásig. De vigyázat, csak ezen a délutánon és este érvényesek a csökkentett árak, nem kellene kihagyni a lehetőséget.

Az akcióban részt vevő üzletek
-

Modellek a szökőkúton…

A program most is vonzó, hiszen élő rádiós kívánságműsortól a koktélpartin, mixer bemutatón át a divatbemutatóig terjed a kínálat. Utóbbiról annyit, hogy az idei nyár kollekcióit mutatják be a modellek, mégpedig a főtéri szökőkút peremét használva kifutóul. Úgy is fogalmazhatunk, hogy az élő fürdőruhás modellek a kirakatból a szökőkútra költöznek…

Az egész eseményt egyébként körbelengi majd a mediterrán hangulat, látványelemekkel, színes fényekkel, tűzzel, füsttel fokozva azt.

A rendezvénynek egyébként saját honlapja is van már, kattintson ide .

A részletes program

2011. július 09. szombat

16:00 – 19:00 Élő kívánságműsor a Nyugat Rádióval és nyereményjátékokkal

18:00 – 21:00 Koktélparty és Mixerbemutató DJ-vel

21:00 – 22:00 Divatshow a szökőkúton, a 2011. nyári kollekció bemu

tatása – műsorvezető: Perlaki Nóri

22:00 – 23:00 Shopping Time és Koktélparty

-
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

(X)

Tovább az oldalra