Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

A Lidl betámadja a vasárnapokat

Most vasárnap már 7 Lidl lesz nyitva, igaz, egyik sem Szombathelyen. Térképen mutatjuk a július 5-én (vasárnap) nyitva tartó üzleteket.

Lidl rendesen nekifeküdt a vasárnapoknak, hetekkel ezelőtt még csak 2-3 üzletével tett kivételt vasárnapokon, addig a múlt héten már 5 üzletét nyitotta ki, július 5-én pedig már 7 Lidl-egység lesz nyitva, mindegyik reggel 7-től este 9-ig.

A CBA is igyekszik kivenni a maga részét a vasárnapi bizniszből, jóval több üzlettel készülnek a hétvégére. A Mindenár.hu -nak eljuttatott listájuk alapján több tucat boltjuk lesz vasárnap nyitva az országban, köztük Szombathelyen és Táplánszentkereszten is.

Anno, vasárnaponként így festett a Lidl parkolója
Tánczos Mihály

Ehhez még hozzájön az a 20 budapesti üzlet, amik szintén a CBA kötelékébe tartoznak, és nyitva lesznek. Balatonakaliban a Fék ABC és a balatonfenyvesi CBA termelői piac létesítésére kért és kapott engedélyt, így ezek vasárnapokon is elérhetőek lesz. Mellesleg Balatonfenyvesen most vasárnap összecsap a CBA és a Spar.

A hét fő bűn sem kooperálhat a vasárnapi nyitva tartással?

Eddig 7 olyan Spar volt, amik egész évben nyitva lehettek (minden vasárnap), most ez a lista a fent már említett balatonfenyvesi bolttal bővül. Emellett további négy Spar lesz nyitva, és ahogy az elmúlt vasárnapokon, most is nyitva lesznek a OMV-kutakon üzemelő Spar Expresszek.

Tesco és a vasárnapi nyitvatartás
Tánczos Mihály

Szintén nyitva tart a két, Shell által működtetett Tesco Expressz, és több tucat Reál is nyitva tart most vasárnap. A Mol-kutakon a Fresh Cornerekben lehet vásárolni, ezekből eddig három volt, most vasárnap pedig átadnak még négyet. A Manna-hálózat fővárosi üzletei szintén nyitva lesznek, ahogy több tucat Coop-üzlet is.

❤️ Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
Köszönjük nektek! ❤️

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Gazdaság

Tovább az oldalra