Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Vashulladékra cserélné robogóit egy zalai férfi

Annyira különös a hirdetés, hogy muszáj volt felhívnunk a feladóját.

Néhány napja van kint egy szombathelyi adok-veszek Facebook-oldalon az a különös hirdetés, mely így hangzik:

"Vashulladékra cserélhetők a robogók. Ezen a telefonszámon lehet érdeklődni..."

A hirdetéshez természetesen kép is tartozik, amin szemügyre vehetjük az igen "olcsón" kínált három járművet.

robogókat vashulladékra cserélné
Nyugat.hu

Nehéz eldönteni, hogy a hirdetés feladója poénnak szánta-e a kiírást, mivel semmi jele iróniának. Erős késztetést éreztünk, hogy felhívjuk a robogók tulajdonosát, hát megtettük.

A Zala megyei férfi elárulta, hogy valójában nem adná a robogókat vashulladékért, csak kíváncsi volt, hogy mekkora lesz rájuk a kereslet.

"Nem sürgős, hogy eladjam a járműveket, szóval úgy gondoltam, kipróbálok valami szokatlant" - árulta el a tulaj, akitől azt is megtudtuk, hogy megvan még mind a három robogó, és azért nincs megadva a valódi áruk, mert ajánlatot lehet tenni rájuk.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Humor

Tovább az oldalra