Vasi politikus a Telex lájkbajnokságának a Top10-ében

Gyakorlatilag ő egyetlen vidéki politikus az élmezőnyben.

A Telex.hu immár elég régóta közli a Facebook lájkbajnokságának az eredményeit. Pontosabban ilyen bajnokság nincs, a lap az adatokat a Facebook statisztikaplatformjából nyeri ki, és az a politikus nyer, aki ez alapján a legtöbb lájkot kapta az elmúlt egy hétben.

Az elmúlt héten mindent vitt Orbán Viktor, aki az alapvető élelmiszerek hatósági árassá tételével és egyéb pozitív bejelentésekkel közel 400 ezer lájkot zsákolt be a közösségi médiában.

Aztán jön (Varga Judit 194 000), Szijjártó Péter (180 000), Dúró Dóra (172 000) és Márki-Zay Péter (142 000).

Czeglédy Csaba
Józing Antal

Ezek után országos politikusok nevei következnek egészen a 10. helyig, ahol a szombathelyi ellenzéki politikus, Czeglédy Csaba található 72 ezer lájkkal, hogy aztán ismét országos nevek következzenek.

Czeglédy újabban igen aktív a Facebook-oldalán , naponta többször posztol, és a posztok jellemzően egyenként több ezer lájkot kapnak.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet