A Vasivíz sem tud arról, hogy kamu csatornatisztítók járnák Szombathelyt

És kiderült, hogy külsős céget sem bíztak meg.

Egy 2015-ös cikkünk Csalók járják Szombathelyt, és a szennyvízben akarnak turkálni 2015. December 07. 13:18 apropóján jelentkezett nemrég egy olvasónk, Vigyázat: Újra csalók járkálnak Szombathelyen, és azt mondják, hogy a szennyvízben turkálnának – Frissítve 2022. March 26. 07:39 akivel szinte egy az egyben az esett meg most, mint 7 évvel ezelőtt egy másik olvasónkkal: kamu csatornatisztítók jelentek meg náluk a szombathelyi ipartelep környékén.

Nem sokkal később kiderült, A rendőrség tőlünk tudta meg, hogy ismét kamu csatornatisztítók bukkantak fel Szombathelyen 2022. March 26. 12:33 hogy a rendőrség nem tud arról, hogy csalók járnák Szombathelyt, egyelőre ugyanis nem kaptak se bejelentést, se feljelentést. Most pedig a VASIVÍZ ZRt.-től is hasonló választ kaptunk.

Mint írják, hozzájuk sem érkezett lakossági bejelentés ebben a témában, illetve külsős céget sem bíztak meg ilyen jellegű feladat elvégzésével.

Azt pedig már mi tesszük hozzá, hogy ezért is fontos, hogy aki ilyet tapasztal, ne fogadja el a kamu csatornatisztítók ajánlatát, ne fizessenek nekik, hanem azonnal keresse fel a rendőrséget.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet