Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A vasvári Vasi Megyebál képeken, videón

Megörökítettük az idén Vasváron megrendezett Vasi Megyebált, így olvasóink is bepillanthatnak a vidám eseménybe.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A vasvári Nagy Gáspár Kulturális Központ adott helyet az idei Vasi Megyebálnak, ami egyben Vasvár város bálja is volt Az idén Vasváron lesz a megyebál, Szombathely külön bálozik 2015. January 06. 15:05 . Este hét órakor kezdődtek a programok, a szervezők 125 vendéget vártak.

Vasi Megyebál 2015. - Vasvár
Amíg a lányok táncoltak, addig a fiúk megpihentek a levegőben
Tánczos Mihály
A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Az érkezőket Szalai Anélia, az Alpok-Adria Szépségverseny vasi győztese, Tóth Balázs Vasvár polgármestere és Majthényi László, a Vas megyei közgyűlés elnöke fogadta. A díszvendég V. Németh Zsolt államtitkár volt.

A megnyitóbeszéd után a Béri Balogh Ádám Tánceggyüttese penderült a tánctérre, majd a bál vendégeit is megforgatták.

Vasi Megyebál 2015. - Vasvár
Második képgalériánk a Vasi Megyebálról
Kovács Patrícia

Szulák Andrea már visszatérő vendégnek számít a városban, legutóbb a Vasvári Rétesfesztiválon is megörökítettük. Az énekesnő hamar táncra bírta a bálozókat és a végén még a Digital Band-et is rábírta arra, hogy zenéljenek neki, így már nem csak az ének volt élő, de a zene is. Nagy sikert aratott az első közös fellépésük.

Éjfél után kihirdették az Év vasi emberét, aki Egri Balázs építészmérnök lett Egri Balázs építészmérnök lett az Év vasi embere - A Nyugat szavazásán Németh István fizikus győzött 2015. January 11. 04:17 , majd következett a tombolasorsolás, sok-sok értékes nyereménnyel. Videóinkban és képgalériánkban pedig a báli hangulatból is ízelítőt nyújtunk.

Az általunk tapasztaltak alapján vidám, jó hangulatú rendezvény volt a Vasi Megyebál, a bálozók hamar feloldódtak. Egyetlen dolgot viszont nem értettünk, pedig biztosan szimbolikus jelentősége van. A bálvendégek érkezéskor kis ajándékot kaptak. Az urak Birkás pálinkát, csatos üvegben, míg a hölgyek egy dekoratív papírdobozkát, szép masnival. A dobozban három szem zöld cukorka lapult. De vajon ez mit jelképez?

Vasi Megyebál 2015. - Vasvár
A rejtélyes dobozka és a zöld cukorkák
Tánczos Mihály
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Kapcsolódó cikkeink

Az idén Vasváron lesz a megyebál, Szombathely külön bálozik

Megszakad az a négy éves hagyomány, hogy a bálnak a megyeszékhely ad otthont.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közélet

Hirdetés