3 214 611 Ft, 145 támogató. Köszönjük!
Légy része az igazságnak!

Újabb balesetet rögzített az elhíresült kamera - VDL busz elé hajtott egy Toyota Szombathelyen

Ismét autóbusz elé került egy figyelmetlen sofőr személyautója Szombathelyen. Ha az utcanevek nem is mondanak semmit a más településen élőknek, de a "Mikroshop-kereszteződés" kifejezés egyre több embernek lesz ismerős. Igen, újabb balesetet rögzített a vevőtéri kamera.

Egy kőszegi lakos személyautóval közlekedett 2023.09.29-én, a késő esti órákban Szombathelyen, a Nádasdy Ferenc utcában a Széll Kálmán utca irányából. Haladása során az „Állj! Elsőbbségadás kötelező” jelzőtábla ellenére behajtott a Szelestey László utca kereszteződésébe, ahol összeütközött a menetiránya szerinti jobb oldalról, a vasútállomás felől érkező autóbusszal.

Az ütközés következtében a kőszegi nő által vezetett gépkocsi a gyalogjárdára sodródott. A baleset során a személygépjármű vezetője – az elsődleges orvosi vélemény alapján – könnyű sérüléseket szenvedett. A buszon a járművezetőn kívül egy személy tartózkodott.

VDN busz elé hajtott egy Toyota Szombathelyen - Fotó: Szombathelyi Rendőrkapitányság
TM/Nyugat.hu

Az esetet a Szombathelyi Rendőrkapitányság szabálysértési eljárás keretében vizsgálja. A helyszíni szemle ideje alatt teljes útlezárás volt az érintett útszakaszon - válaszolt kérdéseinkre Seffer Lilla rendőr őrnagy, a Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

VDN busz elé hajtott egy Toyota Szombathelyen - Fotó: Szombathelyi Rendőrkapitányság
TM/Nyugat.hu

A sokadik videót köszönjük a Mikroshop Elektronikai Alkatrész Szaküzletnek.

112press.hu
TM/Nyugat.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló