Vége a látogatási tilalomnak a Markusovszky kórházban

Augusztus 18-tól.

A Markusovszky Egyetemi Oktatókórházban a COVID-19 járványveszély miatt elrendelt részleges látogatási tilalmat 2022. augusztus 18-tól visszavonják – áll dr. Nagy Lajos főigazgatója közleményében, melyet a megyei napilapnak juttatott el.

A Nyugat.hu ezt a közleményt nem kapta meg, és cikkünk megjelenéséig a kórház hivatalos oldalára sem került még ki a hír, annak ellenére, hogy korábban itt jelentették be a látogatási tilalom bevezetését.

Ahogy ugyanis lapunk is megírta, Látogatási tilalom van a szombathelyi és a celldömölki kórházban is July 28. 11:26 július 26-tól részleges látogatási tilalmat rendeltek el a szombathelyi és a celldömölki kórház több osztályán a koronavírus-járvány miatt.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hasznos