Véget ér a parkolási káosz az LuK Savariánál?

A jelek szerint a cég is látja, hogy nagy gondok vannak a közlekedésből, ezért lép.

Sok gondolt jelentett a szombathelyi kuplunggyárban dolgozóknak, hogy nem tudták hol hagyni autójukat munkába menet. A cég előtti út mindkét oldalán álltak a járművek, illetve keringtek mindenfelé, míg valahova be nem tudták préselni a négykerekűt.

Autósorok a cég előtt
Vágvölgyi Bálint
Mint a cég közleményéből kiderül, most lépnek, és közel 1000 új parkolót alakítanak ki.

Megvásárolják az Luk-val szomszédos, 34.958 négyzetméteres földterületet. Ezt alakítják át parkolásra és forgalmi célokra.

Mindezt két ütemben. Az első ütemet 2017. végéig, a második pedig 2018 közepéig készül el.

A teljes fejlesztés után megközelítőleg 950 új parkolóhelyet vehetnek majd igénybe az LuK Savaria munkavállalói, amely a cég sz3rint a parkolási helyzetet és a műszakváltási forgalmat is jelentős mértékben javítani fogja.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

Jövőre újabb csarnokot épít az LuK Szombathelyen

Többek között egy 900 ember befogadására alkalmas öltözőt is kialakítanak majd.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Gazdaság