Végigsöpört a fideszes médiabirodalmon, hogy „sbfgjgkhgfdesss”

A „hírt” a vaol.hu is hozta.

Sbfgjgkhgfdesss címmel közölt „hírt” kedden a kormánypárti médiaholdinghoz tartozó Bama.hu, majd az információt villámtempóban és bárminemű ellenőrzés nélkül vették át a KESMA / Mediaworks lapjai – szúrta ki a mecsekalja.tumblr.com, majd írta meg a Media1 .

A Bama.hu-n már nem elérhető az oldal, de ha bárki beírja a Google-be, hogy sbfgjgkhgfdesss, akkor látni fogja, hogy a „hírt” automatikusan átvette a KESMA szinte összes megyei lapja, a Sonline, a Duol, a Délmagyar, a Veol, Heol, Vaol, stb.

A Media1 hozzáteszi: a „hírt” egyébként az Egyperces című rovatba tették ki, és tulajdonképpen szimbolikus, hiszen megmutatták vele, hogy nagyjából egy-két perc alatt milyen gyorsan tud végigsöpörni a teljes magyar fideszes médiahálózaton egy lejárató anyag, ha a központi szerkesztőségben valaki úgy akarja.

Hír a Fidesz-sajtóban
hvg.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet