„Végre felvehetem a régi ruháimat” – Zoltán Erika 20 kilót fogyott

Azt is elárulta, miért szaladtak fel rá a kilók.

„Sok évvel ezelőtt eltettem néhány ruhát, köztük ezt a rózsaszín overallt, hogy hátha egyszer beleférek megint. Most újra ötössel kezdődik a testsúlyom, és noha a fiatalkori 50 kilómhoz képest kicsit többet mutat alattam a mérleg, nemrég még közel húsz kilóval voltam nehezebb.”

Így kommentálta a Blikknek Zoltán Erika Király Beáta divattervező Instagramra feltöltött fotóját.

Az énekesnő azt is elárulta a lapnak, hogy az életmódváltásnak és a hormonjai helyreállásának köszönhető, hogy közel húsz kilótól szabadult meg az elmúlt néhány hónapban.

Zoltán Erika a szombathelyi Palace Caféban 2010-ben
Horváth Balázs

„A klimax nagy küzdelem volt a számomra, ez a harc pedig tíz évig tartott. A gerincsérvem csak rontott a helyzeten, hisz szteroidokat is kaptam, ami szintén nem kedvezett a súlyomnak” – mondja a 62 éves énekesnő, aki most örömmel bújuk bele a régi ruháiba.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű