Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Velük építheted a Nyugat stúdióját! Józing Antal, akinek külön rajongótábora van

„Ha nem J. A. az aláírás, én már el sem olvasom...”

Hírportált készíteni ma már nem csak cikkírást jelent, fontos a hang és a videó is. Ezért indítottuk el podcastjainkat és YouTube-csatornánkat.

2021. december 16-ig tart a Nyugat.hu Hangot adunk nektek - Segítsetek elindítani az új stúdiónkat! kampánya. Ezalatt 2,5 millió forint összegyűjtése a cél, amelyből stúdiót szeretnénk építeni. A támogatás felhasználásról és a stúdió kialakításról folyamatosan beszámolunk nektek.

"Ha nem J.A. az aláírás, én már el sem olvasom..." írta adománygyűjtő cikkünk alá egy olvasó. Még jó, hogy Józing Antal sok cikket ír a Nyugatra, tehát az úriembernek van mit olvasnia. De nem csak olvashat Tónitól, megnézheti a videókat, ahol például bemutatja Szombathely utcáinak állapotát, vagy meghallgathatja elemző beszélgetéseit a Nyugat podcastjaiban. Most ő mondja el nektek, miért is van szükség arra, hogy Támogasd a Nyugat stúdióépítését!

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hasznos