Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Már tavasszal megújult a Vép és Nemesbőd közti összekötő út, most be is jelentik

A járvány miatt nem avatták fel az utat eddig.

Megújult a 8445-ös jelű Vép-Nemesbőd összekötő út 2,6 kilométeres szakasza a vépi Szent Imre utcától a 86-os főút csatlakozásig - írja meghívójában a Magyar Közút. A meghívó egy sajtótájékoztatóra invitál Vépre, ahol, - mint ígérik - Ágh Péter országgyűlési képviselőtől, Kovács Péter vépi polgármestertől és Böröcz Miklóstól, a Magyar Közút Vas megyei igazgatójától tudhatjuk meg a beruházás részleteit.

A bekötőút már április végén elkészült, akkor ki is próbáltuk Napi pozitív: Hibátlan állapotban a Nemesbőd és Vép közötti bekötőút 2020. May 17. 07:53 , ez az alábbi videóban látható.

Sokáig kellett várni a felújításra, t íz évvel ezelőtt már megnéztük Holdbéli gödrök Nemesbőd és Vép között 2010. May 16. 12:56 , és holdbéli gödröket találtunk az úton, ahol végigmenni felért egy túlélő túrával.

Ilyen gödrök voltak az úton tíz éve
Mészáros Zsolt

A felújítás nettó 491 millió forintba került, a költségeket az állami költségvetés állta. A kivitelező a Strabag Építő Kft. volt.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra