Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Kiírták a közbeszerzési pályázatot a vépi kerékpárút szombathelyi szakaszára

Várhatóan 170 millió forintba kerül az 1717 méternyi szakasz.

Az új kerékpárút a Vépi út – 87-es főút körforgalmú csomópont meglévő kerékpárútjától indul és a Szombathely – Vép közigazgatási határáig tart majd. A szakasz a Vépet és Szombathelyt összekötő kerékpárút része lesz, ez a rész Szombathely közigazgatási területéhez tartozik, ezért a szombathelyi önkormányzat építteti ki majd az 1717 méteres szakaszt.

Forrás: kozbeszerzes.hu

A közbeszerzés kiírásáról Czeglédy Csaba városi képviselő posztolt a Facebookon, Czeglédy azt is írta, hogy a kerékpárút vépi önkormányzathoz tartozó két kilométeres szakaszánál már csak két jelentkező közül kell választani.

A szombathelyi, 1717 méteres szakasz várhatóan 170 millió forintba kerül, uniós támogatásból épül, a közbeszerzési pályázatokat január 11-ig lehet benyújtani. A pályázat itt érhető el.

A vépi kerékpárút.
Józing Antal

A vépi kerékpárút várostól a Vásártéri utcáig tartó szakaszát már két éve befejezték, akkor le is teszteltük. Már visz valahova a Vépi út végi bicikliút. Illetve … 2019. August 23. 20:02 Tapasztalataink nem voltak túl pozitívak.

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet