Verekedés volt egy áruházi parkolóban Szombathelyen

Két család szólalkozott össze, aminek egy autó is kárát látta.

Információnk szerint a verekedésnek nem a húsvét előtti sonka-rohamhoz volt köze, hanem két család közötti villongás szemtanúi lehettek azok, akik a környéken jártak.

A helyszínre mentőautó is érkezett Az egyik szemtanú arról számolt be nekünk, hogy legalább hat-nyolc ember kiabált, kergetőzött és verekedett a parkolóban. Eddig meg nem erősített információk alapján az esetnek köze lehet egy aznap a börtönből szabadult idős emberhez is.

Verekedés volt egy áruházi parkolóban Szombathelyen - egy BMW is megrongálódott
TM/Nyugat.hu
Kérjük a szemtanúkat, hogy ezúttal is írják meg nekünk, mit tapasztaltak a verekedés helyszínén! Legutóbb egy kórházi rendbontás kapcsán kértük olvasóink segítségét és a beérkezett levelek, videók alapján egy meglepő történet bontakozott ki, amiben a két érintett fél egy-egy képviselője is kameránk elé állt, az általunk feltárt eset pedig az országos sajtóba is bekerült.
Verekedés volt egy áruházi parkolóban Szombathelyen - egy BMW is megrongálódott
TM/Nyugat.hu

Mi azt kérjük az érintettektől, hogy az egymás közötti konfliktusaikat ne az utcán, vagy lakott övezetben rendezzék, mivel ezzel olyanokat is bevonnak a családok közötti villongásba, akiket ez félelemmel tölt el, vagy megbotránkoztat.

Verekedés volt egy áruházi parkolóban Szombathelyen - egy BMW is megrongálódott
TM/Nyugat.hu

Mi elsősorban a vita békés rendezésének a hívei vagyunk, de ha ez szóba sem kerülhet, akkor javasoljuk helyszínnek az elhagyott Szabadidőközpont területét, ahol valószínűleg senkit nem zavar a kiabálás és a buckák közötti kergetőzés.

Forrás: Google Maps
TM/Nyugat.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló