Ökölcsata Szombathelyen az Óperint utcában

Nagy erőkkel vonultak a rendőrök egy verekedéshez a szombathelyi Óperint utcába. Egy embert kórházba szállítottak a mentők, csoportos garázdaság miatt indult eljárás.

Egyelőre nem tudjuk, mi robbantotta ki a verekedést a szombathelyi Óperint utcában kedden este. A korábbi " Bundzsa-gyilkosság Gyilkosság az utcán – Barátnője szúrta le az ittas Bundzsát? 2009. June 19. 05:50 " helyszínén záporoztak az ütések és a rúgások, a Perint híd mellett. Az egyik szemtanú elmondása alapján egy földön fekvő véres embert mentők szállítottak el. A rendőrök a híd alatt is kutakodtak, elképzelhető, hogy az ütlegeléshez használt eszközöket kerestek. A rendőrök gyűrűjében tíznél több fiatal (tizen- és huszonéves) férfit és nőt láttunk.

Verekedés utáni helyszínelés a szombathelyi Óperint utcában
Verekedés utáni helyszínelés a szombathelyi Óperint utcában
Tánczos Mihály

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányságtól kapott tájékoztatás szerint késő este több személy verekedett össze előzetes szóváltást követően. Az ügyben csoportos garázdaság miatt indult eljárás.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

Gyilkosság az utcán – Barátnője szúrta le az ittas Bundzsát?

Erősen vérző férfihoz riasztották a mentőket Szombathelyen, az Óperint utca hídjához, csütörtök este, 22.30 után. Mint kiderült, H. Edét valaki megszúrta. A mentők hiába próbálták újraéleszteni, a helyszínen meghalt.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló