Figyelem, veszélyes cumit találtak!

Magyarországra is szállítottak belőle.

A terméket Németországban gyártották és egy lengyel forgalmazó révén számos európai ország mellett Magyarországra is szállítottak - olvasható a Nébih oldalán .

Mint írják, N-nitrozálható anyagok határérték feletti kioldódását mérték az etetőcumiból. A hatóság szerint az etetőcumit Magyarországon egyesével csomagolva is árulták. A Nébih azt kéri, hogy aki rendelkezik a termékkel ne használja, illetve ne adja gyermekének!

Forrás: Nébih

A kifogásolt termék adatai:

 • Megnevezés: Canpol Babies etetőcumi
 • Tételszám: 0170517
 • Lejárati idő: 01/06/2019
 • Kiszerelés: 2 db cumi/ csomag
 • RASFF referenciaszám: 2017.1925
 • Az etetőcumit Magyarországon egyesével csomagolva is árulták.

  A visszahívás kizárólag a fentiekben megnevezett azonosítókkal ellátott terméktételre irányul, a Canpol Babies márka más termékei nem érintettek.

  Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

  Hasznos