Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

A Veszprémi Naplónál kirúgták a törzsgárdát. Ez vár a Vas Népére is?

Valószínű, hogy megkezdődött az új emberek pozícióba emelése. A Vas Népénél is ettől tartanak.

Kilenc főállású újságírónak mondtak ma fel a veszprémi Naplónál - írja az Index. A megyei napilap törzsgárdáját lapátra tették, a kirúgottak között van Bartuc Gabriella felelős szerkesztő is.

Az Index úgy tudja, hogy a leépítésről a kiadó ügyvezetése döntött, ők állítólag átszervezéssel magyarázták a lépést, azt állítva, hogy a leépítésekkel nem fog csökkenni a lap színvonala. Az átszervezések Németh F. Bernadett főszerkesztő májusi kinevezésével kezdődtek, ő egyébként korábban dolgozott a Vas Népénél is. Az Index kereste a lap főszerkesztőjét az ügyben, de nem sikerült őt elérniük.

A Vas Népénél is ettől tartanak
VB

A múlt héten írtunk Ráteszi a kezét a Fidesz a Vas Népére? 2014. August 28. 07:47 arról, hogy a Vas Népénél új, a Fideszhez köthető embereket vesznek fel és helyeznek pozícióba, és kiszorítják a régi embereket. És, hogy a PLT-hez tartozó napilapoknál új főnököket neveztek ki, akik levezénylik az átalakítást. A jelenlegi a második etap, tavaly már volt egy nagy elbocsátási hullám Elbocsátották a Vas Népe MÚOSZ-díjas fotóriporterét 2013. July 09. 21:27 .

Úgy tűnik, a Veszprémi Naplónál megelőzték a Vas Népét, de információink szerint a Vas megyei napilap munkatársai hasonló fejleményekre számítanak. És mint ahogy korábban is írtuk Ráteszi a kezét a Fidesz a Vas Népére? 2014. August 28. 07:47 , amelyik sajtóterméket nem tudják megvásárolni, megfélemlíteni, azt saját embereikkel töltik fel.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Kapcsolódó cikkeink

Elbocsátották a Vas Népe MÚOSZ-díjas fotóriporterét

Benkő Sándort néhány órával korábban szakszervezeti vezetővé választották.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra