A Veszprémi Naplónál kirúgták a törzsgárdát. Ez vár a Vas Népére is?

Valószínű, hogy megkezdődött az új emberek pozícióba emelése. A Vas Népénél is ettől tartanak.

Kilenc főállású újságírónak mondtak ma fel a veszprémi Naplónál - írja az Index. A megyei napilap törzsgárdáját lapátra tették, a kirúgottak között van Bartuc Gabriella felelős szerkesztő is.

Az Index úgy tudja, hogy a leépítésről a kiadó ügyvezetése döntött, ők állítólag átszervezéssel magyarázták a lépést, azt állítva, hogy a leépítésekkel nem fog csökkenni a lap színvonala. Az átszervezések Németh F. Bernadett főszerkesztő májusi kinevezésével kezdődtek, ő egyébként korábban dolgozott a Vas Népénél is. Az Index kereste a lap főszerkesztőjét az ügyben, de nem sikerült őt elérniük.

A Vas Népénél is ettől tartanak
VB

A múlt héten írtunk Ráteszi a kezét a Fidesz a Vas Népére? 2014. August 28. 07:47 arról, hogy a Vas Népénél új, a Fideszhez köthető embereket vesznek fel és helyeznek pozícióba, és kiszorítják a régi embereket. És, hogy a PLT-hez tartozó napilapoknál új főnököket neveztek ki, akik levezénylik az átalakítást. A jelenlegi a második etap, tavaly már volt egy nagy elbocsátási hullám Elbocsátották a Vas Népe MÚOSZ-díjas fotóriporterét 2013. July 09. 21:27 .

Úgy tűnik, a Veszprémi Naplónál megelőzték a Vas Népét, de információink szerint a Vas megyei napilap munkatársai hasonló fejleményekre számítanak. És mint ahogy korábban is írtuk Ráteszi a kezét a Fidesz a Vas Népére? 2014. August 28. 07:47 , amelyik sajtóterméket nem tudják megvásárolni, megfélemlíteni, azt saját embereikkel töltik fel.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

Elbocsátották a Vas Népe MÚOSZ-díjas fotóriporterét

Benkő Sándort néhány órával korábban szakszervezeti vezetővé választották.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet