Vesztegetés gyanúja miatt őrizetbe vették a Pénzügyminisztérium három munkatársát

Felfüggesztették az érintett dolgozók munkaviszonyát.

A Központi Nyomozó Főügyészség hivatali vesztegetés elfogadása bűntette és más bűncselekmények gyanúja miatt szerdán őrizetbe vette a Pénzügyminisztérium három pályázatkezelő munkatársát – közölte szerdán a Pénzügyminisztérium.

Azt is hozzátették, hogy "Magyarországon a törvények mindenkire vonatkoznak, ezért tárcánk mindenben segíti a nyomozóhatóság munkáját és elítéli a korrupció minden formáját" .

A vizsgálat időtartamára a Pénzügyminisztérium felfüggesztette az érintett dolgozók munkaviszonyát, de további részleteket nem árultak el az ügyről.

A 24.hu információi szerint a Pénzügyminisztérium Gazdaságfejlesztési Programok Végrahajtásáért Felelős Helyettes Államtitkárságánk Váci úti épületéből vitték el a három megbilincselt személyt. A lap szerint három középvezetőről van szó.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet