Veszélyes gyalogátkelőhely a Váci utcánál

Oszlopok takarják el az autósok szeme elől a zebránál várakozókat. Pedig itt jó nagy a forgalom. Megmutatjuk, mit is lát az autós…

A helyszín a szombathelyi Paragvári út, pontosabban ott, ahol a Paragváriba torkollik a Váci utca. A Paragvárin mindig van a forgalom, óvatosnak kell lennie annak a gyalogosnak, aki át akar kelni a Váci utca felől az út túloldalára. Neki balra, tehát a közelebbi sávban érkező autósok ugyanis nem nagyon látják őt, mert van itt egy lámpaoszlop, mellette a megállni tilos tábla, és van egy vastag törzsű fa is, igaz, az már hátrébb, de behatárolja a látómezőt.

Nézzük mindazt a sávban érkező, tehát a város felől haladó autós szemszögéből. Fotós tesztünkben egy gyereket feltűnő, piros ruhába öltöztettünk, ha sorrendben nézik a galériát, látható, hogyan tűnik el a látómezőből a zebra előtt állva, és hogyan bukkan elő hirtelen szinte a semmiből. Sofőr legyen a talpán, aki ilyenkor még vészfékezés nélkül meg tud állni a zebra előtt.

Mindezt természetesen az illetékesek figyelmébe is ajánljuk.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló