Videó: Így hullott alá a Húsipar cégére Szombathelyen

A roppantógép egyetlen nap alatt letarolta a Vépi úti épület felső két szintjét. A Húsipar cégére az utolsó pillanatig tartotta magát,de az utolsó faldarabbal leomlott.

A bontás megkezdéséről korábban már beszámoltunk Ég veled szombathelyi húsipar! Már bontják az emblematikus Vépi úti épületet 2016. March 29. 14:02 , ekkor felelevenítettük a cég utolsó napjait is.

Meg nem erősített információink szerint a napokban teljesen lebontásra kerülő épület helyén a szomszédos Falco gyár egyik bejárata lesz.

A Húsipar épületének bontása Szombathelyen
A Húsipar épületének bontása Szombathelyen
Tánczos Mihály
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Video