Egy csipetnyi Ausztrália Szombathelyen – Tudtad, hogy itt kengurukat rejt egy kert?

Polly és társai nagyon élvezik az életet itt Vas megyében, de nem mindannyian itt élik le az életüket. Gazdájuk ugyanis nem szeretne beltenyészetet, ezért inkább új otthont keres az itt született kis kenguruknak.

A szombathelyi Varga Tamás mindig is szerette a különleges, egzotikus állatokat, ám azt álmában sem gondolta volna, hogy egyszer kengurukat fog tartani. Pedig bármennyire is meglepő, Magyarországon legálisan hozzájuk lehet jutni és akár otthon a kertben is lehet tartani ezeket az imádnivaló erszényeseket.

Kenguru farm
Polly a rangidős. Bár tartja azért a távolságot, nem különösebben zavarták az idegenek. | Még több kengurus képért kattints!
Kiss Tamás

De hogy mégis hogyan kerültek ide Szombathelyre kenguruk? Hogyan kell őket tartani és gondozni? Kinek való kenguru és kinek nem? Ez most mind kiderül videónkból, ugyanis Tamás örömmel beavatta a Nyugat.hu-t a kengurutartás rejtelmeibe, miközben a távolból csodáltuk a Bennett- és Parma-kengurukat a kert hátsó részében.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

A kenguruk sem jelentenek kihívást a Szombathelyi Állatkórháznak

Nem mindennapi páciense volt az egzotikus állatokra specializálódott Dr. Vizserálek Enikőnek.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Video