Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Videó: Nem tudtak segíteni a súlyosan sérült asszonynak Táplánszentkeresztnél

A Szombathely felé tartó Fiat elé bekanyarodott egy Iveco kisteherautó.

Szombathely felé tartott a 87-es főúton egy Fiat személygépkocsi kedden hajnalban. Szemből egy Iveco kisteherautó érkezett, amelynek sofőrje balra akart bekanyarodni, a táplánszentkereszti Vörösmarty Mihály utcába.

A Fiatot vezető asszony már nem tudta elkerülni az ütközést.

Tánczos Mihály

Ahogyan arról korábban beszámoltunk Halálos baleset történt a 87-esen ma hajnalban 2020. March 03. 06:48 , egyik sofőr sem használta a biztonsági övét.

Tánczos Mihály

A Fiatban nem nyílt a légzsák a frontális ütközésnél, az asszony becsúszott a kormány alá és olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy az életét már nem lehetett megmenteni.

Tánczos Mihály

Pedig lett volna, aki segítsen, hiszen több sofőr sietett a baleset után a személyautóhoz, de a táplánszentkereszti önkéntes tűzoltók is perceken belül a helyszínen voltak. Volt, akinek a háza közelében történt a baleset és a csattanásra ébredt. A műszaki beavatkozást a szombathelyi tűzoltók végezték.

Tánczos Mihály

Egy személyautó vezetője megrendülten elevenítette fel, hogy nagyon tehetetlennek érezte magát, amiért nem tudták megmenteni a 40 év körüli asszony életét. A férfi elsírta magát, amikor megemlítette, hogy az autó hátulján ott vannak a gyerekek nevei és ők most hiába várják haza az édesanyjukat.

Tánczos Mihály

Az Iveco után haladó Suzuki vezetőjétől megtudtuk, hogy a kisteherautó nem ment gyorsan, a kanyarból kiérve kb. 35-40 kilométer/órás sebességgel haladt, amikor kitette az irányjelzőjét balra. A szemtanú nem látta a szemből érkező Fiatot, csak a hirtelen megálló Ivecora és a gőzfelhőre figyelt fel. A férfi is azonnal rohant segíteni, próbálta szabaddá tenni az asszony légútját.

Tánczos Mihály

Daru kell a Táplánszentkereszten elakadt kamionhoz

A horvát kamiont egy jószándékú autós vezette be a településre, hogy a sofőrnek ne kelljen sokat várakoznia, de a 25 tonna fémszerelvénnyel megpakolt teherszállító az egyik kanyarban megdőlt és elakadt.

Tánczos Mihály

A horvát rendszámú MAN-hoz daru érkezik majd a délelőtt folyamán, ami kiszabadítja szorult helyzetéből.

Tánczos Mihály

A 87-es főúton történt teljes útlezárásos balesetek idején nem ritka, hogy kamionok hajtanak be a településre és némelyik el is akad.

Tánczos Mihály
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló

Tovább az oldalra