Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Majka egy VIP-szobából számol be a koronavírus elleni küzdelme újabb fejleményeiről

Persze most is tesz vitatható kijelentéseket.

Majkától megszoktuk, hogy kijelentéseivel vihart kavar. Így volt ez akkor is, amikor pellengére állította azokat a zenésztársakat, akik még tavasszal pályázatot adtak be a kieső bevételeik pótlására, Egyre nagyobb a balhé a körül, hogy ismert zenészek és színészek igényeltek szociális támogatást 2020. May 08. 17:38 aztán nyár közepén azokat igazította el, Majka húszra még húzott: mi nem fogunk taxizni, pincérkedni, takarítani, kőműves melót vállalni 2020. July 19. 18:48 akik a nehéz anyagi helyzetbe került zenészeket elküldenék dolgozni.

„Mi nem fogunk taxizni, pincérkedni, takarítani, kőműves melót vállalni, (meg mittomén még hova küldenek minket), mert nem értünk hozzá, de a legfontosabb indok, hogy nem is akarunk. A legnagyobb tisztelettel meghagyjuk ezt azoknak, akiknek ez a szakmájuk, és jól csinálják” – írta akkor.

Az utóbbi hetekben pedig a rapper azzal került be az újságok hírei közé, hogy elkapta a koronavírust, ráadásul – beszámolói szerint – a betegség komolyabb tünetei jelentkeztek nála. Kórházban kezelték, hazaengedték, majd újra kórházba került.

Ahonnan YouTube-csatornáján szinte naponta jelentkezik élőben.

Így történt tegnap este is, amikor is 45 perces élő műsorral informálta a rajongóit a fejleményekről.

A zenész köhög, hangja furcsa, a CT vizsgálatának eredménye pedig „kicsit rosszabb lett, mint ami volt”, így 5 napig még biztosan benntartják és emiatt eléggé rossz lett a kedve. Mint mondja, nagyon-nagyon haza akart már menni, mert nagyon-nagyon hiányoznak neki a kölykök és felesége is.

Majd jól megmutatta a celebeknek járó magánszobát is, amit egyébként nem feltétlenül csak a celebek kapnak, hanem azok, akiket el akarnak dugni mások elől, hogy a jelenlétük ne zavarja meg a kórházi ellátás gördülékenységét. És míg ő élvezi a privát szoba előnyeit – amit úgy gondolja, meg is érdemel – más többágyas putriszobában tengődik.

„Én egy évben annyi, de annyi pénzt fizetek be a jól menő magáncégekből az egészségügyi ellátásba, hússzor többet, mint más ember, akkor azt gondolom, hogy nem baj, ha van valami extra ellátás ezért a pénzért” – mondta.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű

Tovább az oldalra