Videó - Vannak, akik úgy gondolják, hogy a mentő nekik vág utat

A felvétel az M1-es autópályán készült egy súlyos baleset után.

Még októberben történt az a baleset, ahol álló kamionba ütközött egy távolsági busz az M1-es autópályán. Egy ember súlyosan, egy pedig könnyebben sérült.

Több mentő, tűzoltó, rendőr és egy mentőhelikopter is érkezett a helyszínre. A forgalmat megállították, hatalmas volt a dugó. A sofőrök, az első mentő megérkezésétől állandó szabad utat biztosítottak a mentést végző járműveknek.

De voltak olyanok is, akik az így szabaddá tett közlekedési folyosót arra használták, hogy kikerüljék a dugót. Egyszerűen besoroltak a megkülönböztető jelzést használó mentő és tűzoltó autók mögé.

30 perc alatt legalább heten gondolták úgy, hogy a folyosó nekik készült.

A közlekedési kultúrát dokumentáló felvételt szerkesztőségünk a Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt.-től kapta.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet