"Dudálok neki, villogok, de nem megy le a nyomorultja"

A záróvonal rossz oldalán robogott a tanulóvezető a 8-as főúton, és majdnem baleset lett a vége.

A helyszín a 8-as főút, ahol viszonylag sok kapaszkodósáv van, főleg a bakonyi szakaszon. Az esetről videó is készült, de azt közben törölték.

A felvételen látszik, hogy az érintett szakaszon az egyik oldalon egy sáv vezet lefelé a dombról, ami mellett záróvonal fut. Szemből két sáv van, felfelé a dombra, a két sávot a szemből érkező autók használhatják. Egy tanulómatricás Suzuki azonban a záróvonal rossz oldalán, a szembejövő sávban robogott lefelé a lejtőn.

A Suzuki csak akkor váltott vissza a sávjába, amikor mindkét szembejövő sávban autók érkeztek
Forrás: Facebook / 8-as Főút Hírei / Baleseteinek megelőzése

Abban a sávban, ami azért van, hogy az erősebb autók meg tudják előzni az emelkedővel megküzdő kocsikat. Valószínű, hogy valahogyan ott ragadt azon az oldalon, és amikor elkezdődött a záróvonal, nem mert visszajönni.

A címben idézett mondat: "Dudálok neki, villogok, de nem megy le a nyomorultja" a Suzuki mögött haladó, kamerás autó vezetőjétől származik.

Aztán megjelent vele szemben néhány autó, az egyikük a belső sávban, és hirtelen kénytelen volt visszasorolni a saját sávjába. Azért a szituációban volt némi balesetveszély is.

Az esetet a 8-as Főút Hírei / Baleseteinek megelőzése Facebook-csoport tette közzé, sajnos, közben a videót törölték.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló