Videón a forgalmat fenntartó, egymást ütő autósok Budapesten

Nem olyan ritka ez a jelenség.

Nyár elején számoltunk be arról az akciófilmeket időző jelenetről, mikor is a fővárosban egy piros lámpánál rángatták ki az autóból annak utasait.

Most pedig a Tényekhez egy autós verekedést bemutató videót juttattak el.

A felvétel Budapest egyik forgalmas utcájában készült, és azt örökítette meg, hogy valami közlekedési konfliktus miatt a két férfi kipattan az autóból, majd lelkesen csépelni kezdi egymást.

A műsornak nyilatkozó szekértő szerint nem ritka, hogy egy konfliktus verekedésig fajul, ráadásul nyáron még feszültebbek az autósok.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Video