Így tünteti el a motoros a rendszámát Szombathely határában, aztán elszáguld - Videó

Aggasztó jelenség szemtanúja volt olvasónk.

„Jó kis videó, ahogy a motoros Szombathely határában épp a rendszámot tünteti el” – írta olvasónk ahhoz a felvételhez, amelyet autójának kamerája rögzített.

És valóban, a képkockákon, amelyeket lapunkhoz eljuttatott, jól látszik, ahogy egy motoros a 87-es úton a vasúti átjárónál felhajtja járgánya rendszámát, hogy az ne látszódjon. Aztán ahogy elmegy a vonat, felemelkedik a sorompó, ő gázt ad és száguld a körforgalom felé, a volt határőrlaktanya irányába.

Olvasónk minden bizonnyal hétfő reggeli cikkünk Motoros üldözés Szombathelyen May 06. 06:36 kapcsán küldte a felvételt, amelyben egy motorosüldözésről írtunk. Hárman hosszú kilométereken keresztül menekültek a rendőrök elől, piros jelzésen is áthajtottak.

Természetesen nem állítjuk, hogy ezen a felvételén az egyik elkövető látható, a videó inkább az aggasztó jelenséghez kapcsolódik, mintsem a konkrét ügyhöz, de mindenképpen elgondolkodtató.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló