Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Videóban üzent a muszlimoknak Károly herceg

Közben megemlékezett a közelmúltban elhunyt édesapjáról is.

A Ramadánnal véget érő böjttel kapcsolatban Károly herceg videoüzenetet címzett Nagy-Britannia muszlim lakosságához. Az üzenetében megható módon emlékezett édesapjára, a nemrégiben 99 éves korában elhunyt Fülöp hercegre: „ Az elmúlt év mindannyiunk számára rengeteg kihívást tartogatott, és tudom, hogy a koronavírus megviselte muszlim közösséget is .”

A herceg saját gyászáról is beszélt, elmondta, hogy tudja, hogy idén nagyon sok családban, például az övében is üresen maradt egy szék az ünnepi asztalnál, és az imádság után a barátok sem ölelhetik meg egymást boldogan. Részvétét fejezte ki a gyászoló családoknak.

Arra kérte a muszlim közösséget, hogy maradjanak otthon még a Ramadán végeztével is, hogy megtudják fékezni a koronavírus új erőre kapását a szigetországban.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Tovább az oldalra