Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nézze meg, hogy táncolnak a vasvári tűzoltók!

Nagyon dögösek!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nem aprózták el a meglepetéseket az idei tűzoltóbálon Vasváron, táncoslábú tűzoltók és rafinált tombola is szórakoztatta a bálozókat.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Bozzai Lajos szolgálatparancsnok nyitóbeszédével kezdődött a bál, közben szót kapott a város polgármestere, Tóth Balázs és Pajor László megyei tűzoltósági főfelügyelő is. A beszéd közben Bozzai parancsnok zsebében megszólalt a riasztást jelző mobilhang és a vonulós tűzoltók sebtében távoztak a Nagy Gáspár Kulturális Központból. Fejes József vitte tovább a szót, majd nyitótánc következett.

VIII. Vasvári Tűzoltóbál
További képekért kattintson!
Pintér Patrícia

A slowfoxozó táncosokat azonban megzavarta egy hangos sziréna és a tánctérre beömlő füst, majd hirtelen berontottak a korábban távozott vonulós tűzoltók és tűzoltókészülékekkel lefújták őket a tánctérről. A tűzoltók ezután teljes menetfelszerelésben láttak neki nem hétköznapi táncuknak, amit a közönség vastapssal jutalmazott.

A táncoslábú bálozók Kánya és bandájának zenéjére táncolhattak. Nem sokkal vacsora után salsa bemutató következett, amit a nyitótáncot előadó csoport tagjaitól láthattunk (ezúttal senki sem söpörte le őket a tánctérről).

VIII. Vasvári Tűzoltóbál
Pintér Patrícia

A tombola bevételét a tűzoltók egy fiatalabb jármű vásárlására szeretnék fordítani, az éltes IFÁ-juk helyett, ehhez a tombolajegyek eladásából majdnem 300.000 forint jött össze.

VIII. Vasvári Tűzoltóbál
Pintér Patrícia

A tombolasorsolás végén újabb váratlan fordulat következett, a fődíj után még egy ajándéktárgyat kisorsoltak, amit „véletlenül” az a férfi nyert, aki pár héttel korábban egy porral oltó készülékkel szó szerint lefújt egy bált a városban. A tűzoltóktól egy dedikált porral oltót nyert és utaltak rá, hogy nemsokára toborzás lesz, beállhatna közéjük.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Bálok 2018

Hirdetés