Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

A világ legrosszabb karácsonyi ajándéka?

Hirtelen jó ötletnek tűnt minden családtag számára egy származást kimutató DNS-tesztet tenni a fa alá.

A mennyasszonya által férfiúi hiúságában megsértett vőlegény levele után következzen egy újabb Reddit-történet , amely egy karácsonyi ajándék okozta roppant kínos családi jelenetről szó „Hogyan csesztem el az idei karácsonyt azzal, hogy mindenkinek vettem egy származást kimutató DNS-készletet” címmel.

Még mielőtt közzétesszük a bejegyzést, megjegyezzük, hogy a fent említett készletet bárki megveheti a nagyobb internetes áruházakban.

Az amerikai Amazon.com-on jelenleg 99 dollárért (kb. 28 ezer forintért) árulják . A családi kapcsolatokon kívül kimutatja, ki milyen régióból származik, felvázolja az ősök lehetséges vándorlási útvonalát stb.

A bejegyzés:

"Idén korábban leárazták az AncestryDNA készletet. Úgy gondoltam, ez remek karácsonyi meglepetés lesz, így vásároltam belőle hat darabot. Ma este a család összejött, hogy hagyományosan átadjuk egymásnak az ajándékokat. Én is odaadtam egy-egy készletet anyunak, apunak, bátyámnak és két lánytestvéremnek.

Amint kinyitották, anyu láthatóan azonnal kiakadt. Elkezdte mondogatni, hogy nem szeretné, ha megcsinálnánk a tesztet, mert a benne levő vegyszerek nem biztonságosak. Mi igyekeztük meggyőzni, hogy nincsnek benne kémiai anyagok, de láthatóan nagyon nyugtalan volt. Később megpróbált meggyőzni minket arról, hogy elég, ha csak egyetlen testvér végzi el a tesztet, hiszen úgyis ugyanaz az eredmény jön ki, a fel ne használt teszteket pedig el tudjuk adni.

Gyorsan előrepörgetem a történetet.

Jelenleg a szülők már egy órája veszekednek az emeleten, mi pedig a földszinten azt találgatjuk, vajon kinek más az apukája.

Frissítés: Köszönöm a támogatásotokat és a szeretetet. A testvéreimmel még nem döntöttük el, megcsináltatjuk-e a tesztet. Az eredménytől függetlenül szeretni fogjuk egymást és a szüleinket."

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Életmód

Tovább az oldalra