Karcagé lehet a sámándobos pavilon, pedig Hende Csaba Szombathely új jelképének szánta

Előtte azért ki kell szabadítani az olaszok fogságából.

Öt település pályázik a milánói világkiállítás magyar pavilonjának épületére, a kormány ezek közül Karcagot támogatja - jelentette ki Lázár János kancelláriaminiszter a 444.hu tudósítása szerint.

expohungary.com

A sámándobot formázó és meglepően ronda pavilon szombathelyi elhelyezését nagy csinnadrattával jelentették be tavaly, a történetet épp tegnap foglaltuk össze Mostanában nem jön Szombathelyre: lefoglalták Olaszországban a sámándobos pavilont 2015. December 02. 19:09 . Azonban biztos, hogy egy darabig erre mindenkinek várnia kell, a pavilont először ki kell szabadítani az olaszok fogságából, az olasz hatóságok tegnap foglalták le, mert a magyar állam nevében eljáró állami cég adósságokat halmozott fel Mostanában nem jön Szombathelyre: lefoglalták Olaszországban a sámándobos pavilont 2015. December 02. 19:09 a kivitelezővel szemben.

A 444.hu felhívja a figyelmet arra, hogy a jelenlegi kormányban két miniszter is karcagi. Varga Mihály gazdasági és Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter is Karcagról származik.

Ha Karcagé lesz a nem szép, de legalább drága pavilon, akkor reméljük, a szombathelyi önkormányzat nem felejti el visszavenni az állami cégnek a huszárlaktanyában átadott 20 ezer négyzetméteres területet, és kiásni az alapkövet, amit tavaly áprilisban Szombathelyen építik fel újra a milánói expo magyar pavilonját 2014. April 04. 22:03 Szőcs Géza kormánybiztos, Hende Csaba akkori honvédelmi miniszter és V. Németh Zsolt államtitkár helyezett el.

Kárpótlásként itt egy videó az alapkő-letételről:

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet