Villám csapott egy fába Kőszeg közelében - belülről izzott a fa törzse

Szombaton délután történt az eset, a füstöt időben észrevették a közelből. Ha a fa belülről izzik, ki kell vágni.

Villámcsapás utáni tűzesethez riasztották a tűzoltókat Kőszeg közelében, az un. Pintér-tetőhöz. A villámot és a szinte azonnal bekövetkező robbanásszerű dörrenést sokan észlelték a határ menti kisvárosban. Volt aki az eset után a hegyet kémlelve a füstfelhőt is meglátta és tárcsázta a segélyhívót.

Villám csapott egy fába Kőszeg közelében - belülről izzott a fa törzse
TM/Nyugat.hu

Kőszegi, körmendi és bozsoki tűzoltók érkeztek a helyszínre, akik azt tapasztalták, hogy a fatörzs kéményszerűen füstöl és belülről izzik. A tűz nem terjedt át másik fára az erdős szakaszon. A tűzoltók a törzs lánggal égését megszüntették, a belső izzást pedig késleltetni tudták. Információnk szerint a fát ki kell vágni.

Vas Vármegye több részén is volt zivatar, felhőszakadás szombaton.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló