Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Viszkis: „Ha egyszer embert ölök, az a szelfik miatt lesz!”

A vásárlók imádják, de az árusok kiutálták Ambrus Attilát a piacról.

Viszkis néven elhíresült Ambrus Attila a börtönben töltött évei alatt kitanulta a keramikus mesterséget és járja a piacokat a portékáival. A Bors nak azonban most elárulta, hogy vannak, ahonnét kiutálták. Bár a vásárlók kedvelik őt és fotózkodnak vele, az árusok nem örülnek neki. Ambrus meg is jegyzi, hogyha „ egyszer embert ölök, az a szelfik miatt lesz! Volt olyan nap, amikor 1400-an kértek tőlem .”

Ambrus "A viszkis rabló" Attila a karneválon
Nyugat.hu

A Viszkist a veresegyházi piacról utálták ki, amit nem ért meg a jó útra tért bűnöző: „ Nem bóvlit árulok és eladni is tudok. Tíz éve ezt csinálom, bejártam fél Európát, azt mondhatom, hogy szinte az ország minden termelői piacán árultam már, de soha olyan erős ellenszenvet nem tapasztaltam, mint ami itt Veresegyházon fogad. (...) Úgy érzem, a többi árus arra hajt, hogy kitúrjon, mert mindig elhajtanak az asztaltól. Egyértelműen érezhető a feszültség, amikor megjelenek és elkezdek kipakolni.

Ambrus "A viszkis rabló" Attila a karneválon
Nyugat.hu

Ambrus azt is hozzáteszi, hogy mivel sok időt töltött magánzárkában nagyon éles a hallása, és húsz méterről is meghallja a suttogást, ezért gyakran hallja, hogy „ Mi a f*szt keresel itt, te bűnöző?!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Tovább az oldalra