Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Viszlát vasárnap – így szól be Orbánnak a Tesco

Megnéztük az zárva tartás előtti utolsó akciós újságokat.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nem minden üzletláncot érdekel a vasárnapi zárva tartás – ez derül ki rövid reklámújság-elemzésünkből. A tescós újság került a kezünkbe először, amelynek címlapján öles betűkkel az olvasható:

Viszlát vasárnap!

Viszlát vasárnap! - így szól be Orbánnak a Tesco
Nyugat.hu
Ehhez van nagyszerű zenénk is:
Jövő héttől már csak szombatig mehetünk parázva

A Media Markt sem megy el szó nélkül amellett, hogy a kormány bezáratja velük a boltot a hét utolsó napján: a weboldalt ajánlgatják – talán nem hallottak róla, hogy a webshopokra is vonatkozik a törvény ?

A Media Markt finomabban fogalmaz
Nyugat.hu

A többi újságban nincs utalás rá, de biztosak lehetünk abban, hogy a háttérben megy a hiszti Tízezer munkahelyet szüntetne meg a Tesco 2015. February 16. 14:21 a vasárnapi zárva tartás miatt. A kereskedők jogászcsapatai hadban állnak. Azt kutatják, hogyan lehetne mégis nyitva tartani üzleteiket. De minden hiába, hiszen Orbán jogászcsapata is hadban áll, és minden felfedezett kiskaput bezárnak.

A legtöbb kereskedő úgy döntött, hogy tovább lesznek nyitva Módosítja nyitva tartását a Praktiker 2015. February 25. 12:40 , hogy így pótolják a kieső forgalmat. Az általunk megkérdezett Pro-kontra: Szombathelyiek a vasárnapi bezárásokról 2015. February 27. 08:40 szombatehlyiek közül van, aki azért harcol, hogy visszakapjuk a bevásárlós vasárnapokat, és van, aki kimondottan örül a tilalomnak. És végül: a Hősök együttes is hozzászólna a témához...
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Kapcsolódó cikkeink

Bakács megálmodta a fideszesek jövőjét

Lázár Jánost eladnák adósságtörlesztésként a norvégoknak.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés

Közélet

Hirdetés
Hirdetés
Tovább az oldalra