Bakács megálmodta a fideszesek jövőjét

Harminc évre titkosították azt a szerződést, amit Putyin és babája, Orbán Viktor kötött a Paksi Atomerőmű fejlesztésére vonatkozóan. (Mikor ezt a cikket írom, még csak alszanak puha ágyukban a felcsúti lakájok, de kétségem sincs afelől, hogy önként, sőt lelkiismereti alapon fogják támogatni a hazaárulás ezen minősített esetét.)

Hadd mondjam meg őszintén, nem estem kétségbe az állami gépezetbe beépülő maffiózók azon pofátlanságán, hogy még tizenöt évet rádobtak az eredeti titkosításra. Egyrészről racionálisan is érthető, hisz tizenöt év annyira kevés, hogy még Orbán Ráchel születendő gyermekeinek nagypapája is megidézhető, mint nagy idők nagy tanúja a bíróságon. Másrészről viszont semmi értelme Orbán jövőbeli büntetőjogi mentességét törvénybe ágyazni, mert szentül hiszem, hogy ha egyszer véget ér az illiberális diktatúra magyarországi kísérlete, visszatérünk a jogállamiság talajára, ahol az ilyen titkosítások azonnal semmissé válnak. (Ha mégsem, az biztos jele lesz annak, hogy a magyar politikai uralkodó osztály a jövőben is elárulja az ő népét, méghozzá készpénzért.)

A politikailag inkorrekt magyarok bukása és a jogállamiság között biztosan lesz egy interregnum, amikor bármi megtörténhet, főleg, hogy a düh és az elkeseredés általában rövid úton próbál elégtételt venni. Innen jutott eszembe az én bakancslistám, amit stílusosan bakácslistaként őrizne meg a történelmi emlékezet.

Az ország első embere, Orbán Viktor kapná a legsúlyosabb büntetést, amit talán nem kell indokolnom. A statáriális bíróság öt év bányamunkára ítélné, amit édesapja valamelyik kazamatájában kéne letöltenie. A bíróság ítéletében hivatkozna arra a javító-nevelő szándékra, amelynek célja, hogy a jövőben csak olyan személy lehessen államfő, aki dolgozott is már életében. Ezt kézenfekvőnek érzik majd nemcsak a keményen dolgozó emberek, hanem a munka alapú társadalom közmunkásai is, akik nem találtak Londonban mosogatói állást.

A másodrendű vádlottat, Habony Árpádot, megszégyenítésül minden vasárnap kikötnék a margitszigeti zenélős szökőkúthoz, ahol délelőtt tíz és tizenegy óra között szép korú házaspárok rúghatnák hasba. Fontos lenne a szak- és jogszerű ellenőrzés, mert félő, hogy magukat nyuggernek álcázott fiatalok is megpróbálnának beférkőzni a rugdalózók közé.

Navracsics Tibor vádlottat két év tükörbe nézésre kötelezné a forradalmi törvényszék, amelyre a szürke ötven árnyalatában a "Gyáva" szót írnák fel.

Kövér Lászlót száműznék valamelyik nyugat-európai demokráciába, ahol boldogan és nyugodtan élne addig, amíg végleg elfelejtik őt és rettentő bajszát a magyarok.

Lázár Jánost, a sors és a történelem furcsaságai révén, mégsem ítélnék kötél általi halálra, sőt, figyelembe véve, hogy mindenki annyit ér, amennyije van, eladnák adósságtörlesztésként a norvégoknak.

Tarlós Istvánt homofób beállítottsága miatt kineveznénk Szudánba nagykövetnek, és ott is hagynánk őt elvbarátai között. Ha nagyon magányosnak érezné magát a muszlim közösségben, magával viheti Semjén Zsoltot is, aki szintén keresztény, és ami ennél is fontosabb, heteró.

Rogán Antal ez időben is folytatná a lakáspanamákat, mert mindig van olyan, aki megússza. Akik szerint igazságtalan, hogy pont ő mentesül, annak is igaza van.

Giró-Szász András esetében a bíróság elnéző lesz, és csak annyit kell visszafizetnie az államkasszába, amennyit a Századvég lenyúlt az adófizetők pénzéből. Kamatot nem számítanak fel, de ha a szóvivő nem tudná a százmilliókat visszacsengetni, napi kétezer forintos közmunkával törlesztene.

Szijjártó Pétert két évre egy futsall-méretű cellában helyeznék el csapattársaival együtt, labda nélkül.

A bakácslista túl hosszú lenne egy olvasható cikkhez képest, de még így is rövidebb, mint harminc év.

Viszont szívesen veszem az olvasók bakancslistáját, hisz biztosan van olyan kormányzati szereplő vagy fontos ember, akit szívesen látna homár helyett egy darab szarral a szájában. A képzelet teszi igazán szabaddá az embert, nem a világútlevél.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Vélemény

Tovább az oldalra