Volt egyszer egy falátadó a Szombathelyi Vásárcsarnokban

Nem volt nagy esemény, a fal is csak ideiglenes, de a szendvics és a gyümölcslé finom volt.

Márciusban elkezdődött a Szombathelyi Vásárcsarnok felújítása, ami sok más mellett azzal járt, hogy a Hunyadi út felőli főbejáratot lezárták, és csak hátulról lehet bemenni a főcsarnokba.

A vásárcsarnok igazgatója, Polákovics Marietta szerint ez aztán azt eredményezte, hogy a csarnok erre eső részén az árusoknak csökkent a forgalma. Ezért megkérték Pavelkovits Petrát, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt szombathelyi elnökét, találjon ki valamit, ami idecsalogatja a vásárlókat.

A megoldás az lett, hogy a kétfarkúak aranyos, vicces képeket festettek a falra, amelyek valamilyen módon mind a piaci termékeket ábrázolják.

Egy részlet a szóban forgó falból
Baráth Noémi

Habár a fal csak ideiglenes, szerettünk volna egy kisebb átadót szervezni, hogy ezzel is megköszönjük Petráék munkáját - mondta Polákovics Marietta azután, hogy hallgattunk egy kis csellózenét, de még azelőtt, hogy átvágták volna a trikolor szalagot.

Pavelkovits Petra átvágja a szalagot
Baráth Noémi

Szép lett a fal, de ami engem önzően illet, a szalagvágást vártam a legjobban, mert nem reggeliztem, a szalag mögött pedig szendvicsek, erdei gyümölcsös süti és házi gyümölcslé sorakoztak - mind a piac termékeiből készítve.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

Csúszás és pluszköltségek – Gondok vannak a szombathelyi vásárcsarnok felújításával?

Állítólag nem mennek simán a dolgok: csúszik a kivitelezés és pluszköltségekről is szó van. Válaszokat viszont senkitől sem kaptunk.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet