Ez vár rád szombaton a VOLT-on

Halott Pénz, AWS, 30Y. És ez még csak három fellépő a sok közül. Olvass tovább és kiderül, miért jó választás ha a szombati programod a Volt Fesztivál.

Kicsit megkésve érkezett az idei nyár, de semmi nem bizonyítja jobban, hogy a nyakunkon van, mint az hogy a héten már javában dübörög a Volt Fesztivál Sopronban. Az évek alatt egyre szélesebb zenei ízlést kiszolgáló fesztivál – hisz jó pár évvel ezelőtt, a kezdetek kezdetén elsősorban a rockzene volt a fő csapás irány - már kedden kezdetét veszi. Azok, akik nem tudják a hetet végig bulizni és szombaton tervezik felvenni a fesztivál életérzést egy napra, semmi okuk csüggedni, változatos és sok színű program várja őket. Lássuk!

A 15 éves fennállását ünneplő Halott Pénz különleges fesztivál show-val érkezik a Voltra, ahol minden bizonnyal elhangzik a négymilliós megtekintésnél járó Amikor feladnád c. daluk is, melynek mottója:

Nem szürkének születtél

, a frontember Marsalkó Dávid édesapjától ered.

A külföldi húzónév ezen a napon az osztrák Parov Stelar lesz. Az elektroswing királya már többször járt hazánkban, és mindig sikerül fergeteges hangulatot teremtenie. Na de ki az akinek nem indul el a lába erre a zenére?

Az alternatív zene kedvelőinek a Petőfi Rádió Színpadját kell keresni, ahol többek között Anima Sound System, AWS, Vad Fruttik is színpadra lép, és ha elérte a szervezetünkben az alkoholmennyiség a már mindegy mi szól csak szóljon szintet, akkor hajnaltól Necc party várja őket, ahol bármi megtörténhet, még az is, hogy felcsendül a 90-es évekből egy Nsync szám.

Ha az elektrrnikus zene az, amire igazán el tudod magad engedni, akkor is a Volton a helyed szombaton, Kruder & Dorfmeister, valamint a Kollektiv Turmstrasse is a keverők mögé áll. Ha imádtad a Grillen im Garten számukat akkor a valahol a Magenta színpad környékén topoghatsz majd ritmusra.

Természetesen ez a lista nem teljes, sőt éppen csak egy kis ízelítő a szombati Volt programból, de az biztos, ha nem tudod mit csinálj most szombaton, akkor nincs jobb program erre a hétvégére.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

VOLT Fesztivál