Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Vujity Tvrtko élő adásban nekiment Berki Krisztiánnak

A Mokka péntek reggeli adásában közölte az egykori haditudósító az egykori futballistával, hogy egész életében az olyan emberek ellen küzd, mint amilyen ő.

A TV2 péntek reggeli műsorában bemutatták, hogyan öltözött be Berki Krisztián álruhába és rótta így Budapest utcáit, kért gyrost és vásárolt újságot, Demcsák Zsuzsa hozta is az érdeklődő bulvárriportert, mígnem egy ponton bekapcsolódott az addig síri csendben ülő műsorvezetőtárs. De úgy, hogy még Demcsák is aggodalommal teli tekintettel nézett ki a stúdió többi munkására, hogy WTF .

Így vette át a szót Tvrtko:

"én még attól is zavarban vagyok, hogy egyáltalán kérdezzek-e tőled. Egyszerűen azért, mert az egész életem arról szól, pontosan az ellen szól, amit te képviselsz a nyilvánosság előtt."

A suttyóság élő szobra játszi könnyedséggel vette át a labdát:

"Zavarban ne legyél Vu, mert nincs rá szükség. Az, hogy te bizonyos dolgokkal nem tudsz azonosulni, az teljesen normális. Nekem is furcsa azzal azonosulni, hogy egy kereskedelmi csatornánál itt ülsz műsorvezetőként, miközben egy bulvárdologról beszélünk."

Tvrtko még behúz egy olyat is, miszerint a szóban forgó herevasalás meg sem történt, ugyanis ismeri az orvost, aki pécsi, csakúgy mint ő. Az összesúrlódás a negyedik perctől vehető szemügyre:

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű

Tovább az oldalra