Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Ismét lobog az uniós zászló a szombathelyi szakközépiskolán

Tavaly ősszel az új igazgató érkezése után eltűnt, az új igazgató akkor azt mondta, a törvényi előírásokat betartják. Sági József korábban fideszes képviselő volt.

Ma reggel tűnt fel, hogy a szombathelyi Horváth Boldizsár Szakközépiskola bejárata fölött ismét lobog az uniós zászló. Ráadásul nagyobb, mint a nemzeti zászló, és újabbnak is tűnik annál, erős a gyanúnk, hogy nemrég vásárolhatták.

Uniós zászló az iskolán - telefonos fotó
Szilágyi József

Ez azért érdekes, mert tavaly ősszel eltűnt az EU zászlaja az iskoláról Háromból miért csak két szombathelyi iskolán van uniós zászló? 2014. December 17. 13:26 . Azok után, hogy Sági József, volt fideszes képviselőt pályáztatás nélkül nevezték ki igazgatónak, Sági indult ugyan az őszi önkormányzati választásokon, de nem jutott be a városi közgyűlésbe. Korábban, 1998 és 2006 között nyolc évig a Fidesz országgyűlési képviselője is volt.

Zászlók a KDG, a Horváth Boldizsár és a Zrínyi iskolákon
Decemberben üres volt a zászlótartó egyik helye
BZ

Sági tavaly decemberben az uniós zászló hiányát tudakoló kérdésünkre azt mondta Háromból miért csak két szombathelyi iskolán van uniós zászló? 2014. December 17. 13:26 , a törvényi előírásokat betartják, a nemzeti lobogó kint van. Azt nem tudjuk, most miért változott a helyzet, hétvége lévén nem tudjuk megkérdezni az iskolát. De így most a Zrínyi utcában lévő mindhárom iskola homlokzatán ott a magyar és az uniós zászló is, a Horváth Boldizsár Szakközépiskola sem lóg már ki a sorból.

Zászlók a KDG, a Horváth Boldizsár és a Zrínyi iskolákon
Most már a szakközépiskola sem lóg ki a sorból
BZ

Kedves Olvasó!
Kérjük, támogasd havonta rendszeresen a Nyugat.hu szerkesztőségének a munkáját! Mert veletek együtt tudjuk kideríteni, megírni, megmutatni, hogy mi történik körülöttünk.
Köszönjük!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Kapcsolódó cikkeink

Háromból miért csak két szombathelyi iskolán van uniós zászló?

A Zrínyi Ilona utcában jártunk, valaki szeret, nem szeretet játszott az uniós zászlókkal. Rákérdeztünk.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra