Zebrán áthajtó motorost gázolt egy BMW Szombathelyen

Az idősebb úr az Árkádia felől akart átmotorozni az Oladi városrész irányába a zebrán át, amikor a főúton érkező BMW elütötte.

Mozgalmas napja volt csütörtökön a baleseti helyszínelőknek Szombathelyen. Reggel zebrán gázolt el egy nőt egy személyautó a Rohonci úton. Az asszony súlyosan megsérült. Szintén nyolc napon túl gyógyuló sérülésekkel vittek kórházba egy motorost, akit Gencsapátiban ütött el egy autó. Estére pedig a két eset jellemzőinek elegyéhez hívták a rendőröket, ezúttal egy zebrán motorozó férfit ütött el egy BMW-t vezető nő.

Zebrán áthajtó motorost ütött el egy BMW Szombathelyen
Zebrán áthajtó motorost ütött el egy BMW Szombathelyen
Tánczos Mihály

Olad felé tartottam, amikor nekem balról érkezett a motoros a zebrán. Már nem tudtam megállni

- mondta el a nyugat.hu-nak a BMW sofőrje. Utastársától megtudtuk, hogy a motoros nem tolta a Puch típusú segéd-motorkerékpárját, hanem lendületből akart áthajtani az úton. A BMW a zebrán ütötte el a férfit, aki motorral együtt az árokba csapódott, bukósisakja pedig lerepült a fejéről. A motorossal a baleset után a helyszínen lévők nem tudtak kommunikálni, látszólag magánál volt, de semmire nem tudott válaszolni. A mentő a Markusovszky kórházba szállította. Sérülésének súlyosságáról egyelőre nincs információnk.

Zebrán áthajtó motorost ütött el egy BMW Szombathelyen
Zebrán áthajtó motorost ütött el egy BMW Szombathelyen
Tánczos Mihály

Az adott útszakaszon 30 km/órás sebességkorlátozás van érvényben a bevásárlóközpont melletti forgalmas gyalogátkelő és buszmegálló miatt. A személyautó a zebra után nem sokkal megállt. Azt a rendőrség vizsgálja majd, vajon betartotta-e a sebességkorlátozást a sofőr, akinél az alkoholszonda nem mutatott ki ittasságot. Az idős motoros szabálytalanul közlekedett, amikor motorral áthajtott a zebrán.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

Rendőrautó előtt ütötték el a figyelmetlen motorost

Elnézte a közlekedési jelzőlámpa kiegészítő lámpáját egy motoros Szombathelyen. A férfi tilos jelzésnél hajtott be a kereszteződésbe, egy szabályosan érkező autó elütötte.

Nem vette észre, elütötte a motorost a kanyarodó autó

Türelmesen várt a kereszteződésben egy Honda személyautó vezetője, majd amikor úgy ítélte meg, hogy szabad az út gázt adott és pont oldalba kapott egy érkező motorkerékpárost.

Figyelmetlen motorost gázolt, majd felborult az Espace a 87-es főúton

Megmentette az elé hajtó motoros életét, de sajátját veszélybe sodorta egy Renault Espace pilótája. A sofőr használta a biztonsági övét, zúzódásokkal megúszta.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló