Zelenszkijjel közös fotót posztolt Novák Katalin

Szombat reggel érkezett meg Kijevbe a köztársasági elnök, hogy találkozzon az ukrán elnökkel.
Mint pénteken Novák Katalin Ukrajnába utazik, Zelenszkij meghívására 2022. November 25. 18:18 írtuk, Novák Katalin köztársasági elnök Volodimir Zelenszkij ukrán elnök meghívására Ukrajnába indult. Úgy tudják, a magyar köztársasági elnök vonattal megy Lengyelországba, és onnan Ukrajnába.

Korábban Novák Katalin is csatlakozott ahhoz a közleményhez, amelyben tizenegy elnök ítélte el az október 10-én Ukrajnát érő támadásokat. A közlemény elfogadhatatlannak nevezi, hogy a moszkvai képviselők atommal fenyegetik a világot.

Most maga Novák Katalin is közzétett egy fotót a látogatásról a Facebook-oldalára azzal a szöveggel, hogy: "Itt vagyok Kijevben az ukrán elnök meghívására. Ahol baj van, ott segítünk." - A háború február 24-i kirobbanása óta ez a legmagasabb szintű vizit Magyarország részéről.

Novák Katalin Kijevben
Facebook
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet